Jubilarissen

Aansluitend werden er 3 jubilarissen gehuldigd. Comboleider Paul van Beest kreeg de zilveren speld voor 12½ jaar. De voorzitter memoreerde dat Paul in 2009 als gastspeler meeging op concertreis naar Berlijn. Paul en zijn vrouw hadden veel plezier waarop Paul werd gevraagd om comboleider te worden van het koor. Op voorspraak van zijn vrouw, zei hij “Ja”. Paul heeft sindsdien aan vele concerten deelgenomen en heeft ook menig soliste begeleid op de vleugel. Paul werd bedankt voor zijn inzet voor het koor en voor zijn vrouw Henriëtte was er een bos bloemen.

Drummer Ronny Velthuis kreeg de gouden speld voor 25 jaar. De voorzitter memoreerde dat Ronny 25 jaar geleden op voorspraak van dirigent Henk Kleinmeijer als drummer op concertreis meeging naar Plymouth. Ook Ronny beleefde de gezelligheid van het koor en is gebleven. Na meerdere grappen en grollen werd Ronny bedankt voor zijn inzet voor het koor en voor zijn vrouw Miranda was er een boeket bloemen.

Voorzitter Bert Schelfhorst kreeg de gouden speld met briljant voor 40 jaar lidmaatschap opgespeld. Dit deed hij niet zelf. Coen Klaver (vicevoorzitter) nam het woord. Hij schetste de werkzaamheden en de toewijding van Bert voor het koor. Hij maakte hierbij gebruik van foto’s uit de oude doos waarop Bert op diverse locaties het koor heeft vertegenwoordigd. Bert werd bedankt voor zijn inzet voor het koor en voor zijn vrouw Geke waren er bloemen.

Scroll naar boven